ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Είναι σοκαριστικό από τηλεοράσεως να δηλώνει δημοσιογράφος του υποτιθέμενου μεγέθους και κύρους κ. Χατζηνικολάου ο οποίος συλλαμβάνεται ψευδόμενος να ισχυρίζεται ότι παρακολούθησε την όλη υπόθεση της δίκης Αρτέμη Σώρρα και Δρ. Λαμπράκη. Χωρίς εντροπή και εν γνώση του να ψεύδεται ότι η όλη διαδικασία αφορούσε μόνο δημοσιεύματα.

5,5 ώρες δίκη κ. Χατζηνικολάου δεν χρειαζόταν να εξεταστεί η υπόθεση δημοσιευμάτων. Εμείς που ήμασταν παρόντες στη δίκη ακούσαμε με τα δικά μας αυτιά ότι η όλη υπόθεση αφορούσε τα $650 δις και μόνον αυτά.
Ακούσαμε μάρτυρες υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα να καταθέτουν ότι τα χρεόγραφα των $600 δις είναι γνήσια, είναι πραγματικά και έχει γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος πριν ο κηδεμόνας αυτών τα παραλάβει και κατατεθούν σε λογαριασμό στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Και το σπουδαιότερο άμεσα ρευστοποιήσιμα.  http://www.endcyprusdebt.com/67650-2/

Μα είναι δυνατόν να καταδέχεσαι κ. Χατζηνικολάου να λες τόσα ψέματα όταν εσύ ο ίδιος σε άλλες περιπτώσεις αναγκάστηκες να υπερασπίσεις εαυτόν όταν ο κ. Τζοχατζόπουλος σε είχε μηνύσει για όσα πολύ σωστά του καταλόγιζες; Πως εμπιστεύεσαι τώρα το Υπ. Οικονομικών;

Έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα στις συνειδήσεις των Ελλήνων και έχεις θρυμματίσει το όποιο κύρος δημοσιογραφικό είχες κτίσει τα τελευταία χρόνια.
Κύριε Χατζηνικολάου δεν σε εμπιστευόμαστε πλέον.

Ταυτόχρονα ψεύδεται και το Υπ. Οικονομικών όταν ισχυρίζεται στο διαδίκτυο με την ανακοίνωση στις 4/10/2012 ότι δεν υπάρχει καν προσφορά Σώρρα.
http://tiny.cc/qh4eax

(Η ανακοίνωση έχει διαγραφεί, λίγους μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου στις 28/6/2013.)

snapshot ipourgio site 600

Ανακοίνωση Υπ. Οικ. για τα 600ΔΙΣ στις 4/10/2012

Η προσφορά κατατέθηκε, πρωτοκολλήθηκε και κοινοποιήθηκε επιπλέον στους τριακόσιους της Βουλής. Ίσως σου διέφυγε το γεγονός ότι ίδιο Υπουργείο ανασκεύασε με επιστολή του προς τον κύριο Αρτέμη Σώρρα 3/11/2012 δια της οποίας του γνωστοποιεί ότι παρέπεμψε το θέμα στις αρμόδιες υπηρεσίες προς εξέταση…
Εντωμεταξύ ο κ. Σώρρας κατέθεσε εξώδικη διαμαρτυρία με ημερομηνία 22/10/2012 (PDF αρχείο)

pic eksodiko 2012

Εξώδικη διαμαρτυρία προς Ελληνική Κυβέρνηση και Υπ. Οικονομικών με ημερομηνία 22/10/2012

και για τον λόγο αυτό αναγκάστηκε το Υπουργείο να αποκαταστήσει την αλήθεια και να παραδεχτεί επίσημα πλέον ότι παρέλαβε την πρόταση.

ipourgio ikonomikon

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Αλλά εσύ πως βάζεις λόγια στο στόμα του Υπουργού ότι δήθεν τα ομόλογα ελέγχθηκαν και δεν υπάρχουν τα λεφτά; Δηλαδή παρουσιάζεσαι ακόμα ότι κατέχεις λεπτομέρειες που δεν κατέχει καν το Υπουργείο;
Μα αυτός είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου να γίνετε δηλαδή συνήγορος του Υπ. Οικονομικών με κατασκευασμένες ανακοινώσεις στο διαδίκτυο;

Πουθενά και ουδέποτε το Υπ. Οικονομικών και σε καμία περίπτωση δεν ανακοίνωσε ότι τα λεφτά δεν υπάρχουν. Τουναντίον ο κ. Σώρρας επανειλημμένα ζητά να κάνουν έλεγχο και αρνούνται να το πράξουν.
Για τούτο ευρίσκονται εγκαλούμενοι οι 300 Βουλευτές συν δυο (Στουρνάρας και Παπούλιας) από τον κ. Αρτέμη Σώρρα για προδοσία, απιστία και παράβαση καθήκοντος.

Σχετικά δείτε εδώ:

Εξώδικο προς Τράπεζα της Ελλάδος
http://www.enikos.gr/data/files/d5ccb2def9cc6c5d2e85ae9b3de229c8.pdf

2 comments

 1. Σε όλους τους απληροφόρητους, σε όλους τους λασπολόγους και συκοφάντες και σε όλους τους πληρωμένους κονδυλοφόρους η απόφαση του δικαστηρίου της 28ης Ιουνίου 2013 (67650/13) η οποία αποτελεί για όλους αυτούς τρανή αποστομωτική απάντηση.
  Παρατίθενται πιο κάτω αποσπάσματα από την εν λόγο 18σέλιδη απόφαση.
  http://www.endcyprusdebt.com/67650-2/

  Πάντα ταύτα αφορούν τον Αρτέμη Σώρρα και την END και ειδικά αφορούν τα $600δις και τα $48,9 για Ελλάδα και την Κύπρο αντίστοιχα, απαντούν στα ερωτήματα αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν τα χρήματα και προπαντός απαντούν στο ερώτημα αν είναι άμεσα ρευστοποιήσιμα.

  Τέλος, τέλος, αποδέχεστε ή δεν αποδέχεστε τις αποφάσεις των δικαστηρίων;
  Διότι εάν δεν τες αποδέχεστε, ισοδυναμεί με απόπειρα επιβολής μορφής δικτατορίας, η οποία δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει.

 2. ΑΡΑΓΕ ΠΟΝΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ

ΣΧΟΛΙΑ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s