ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ Μ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ (ΜΕΡΟΣ 2/2) – 16/02/2014

Ο Σώρρας, η Χρυσή Αυγή και τα …τρις!


Απάντηση στα ψέματα Μ. Ιγνατίου σημείο προς σημείο:
1) Λέτε ψέματα ότι ζητά εισφορές. Ουδέν αναληθέστερον τούτου και ας βγει κάποιος επώνυμα να πει ότι ο Αρτέμης Σώρρας του ζήτησε εισφορά.
Λέτε ψέματα ότι του καταβάλουν εικοσάρικα. Εμείς είμαστε εις θέση να γνωρίζουμε και δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε μας ζητήθηκε να καταβάλουμε ούτε ένα ευρώ. Ουδέποτε ο Α. Σώρρας ζήτησε λεφτά από κανέναν.
2) Λέτε ψέματα ότι προσφέρεται ως όχημα για τη Χρυσή Αυγή.  Η Χρυσή Αυγή δεν δέχθηκε τα έγγραφα του Α. Σώρρα και της ΕΝD και έτσι οι της ΕΝD αναγκάστηκαν να τα θυροκολλήσουν. Είναι εξόφθαλμο γιατί προσπαθείτε να τον συνδέσετε με τη Χρυσή Αυγή. Του βάζετε λίγο χρώμα τρομοκράτη. Πέστε το καθαρά… πουλά τελευταία το «τρομοκράτης».
3) Λέτε ψέματα ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης ως μηνυτής βαρέθηκε να πάει στο δικαστήριο. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι δεν είχε στοιχεία να καταθέσει εναντίον του στο Δικαστήριο.
Έτσι απλά. Δεν εξηγείται διαφορετικά καθ´ όσον προηγήθηκαν κατηγορίες εναντίον του Αρτέμη Σώρρα από τον Γεωργιάδη, ο οποίος έλεγε ότι θα τον κατηγορήσει και θα τον καταδικάσει και δήλωσε ότι αν ο Σώρρας αθωωθεί θα μιλά 24 ώρες στην Βουλή για τον Αρτέμη Σώρρα. Τα κανάλια του έδωσαν όσο χρόνο ήθελε, είπε ότι ήθελε και τον θυμόμαστε σχεδόν με αφρισμένο το στόμα. Και μετά μας λέτε ότι βαρέθηκε να πάει στο Δικαστήριο;
4) Λέτε ψέματα ότι η αθωωτική απόφαση του Δικαστηρίου είναι έωλη. Τί σημαίνει «έωλη»; Είναι τέτοια επειδή δεν την αναγνωρίζει ο Μ. Ιγνατίου; Προηγήθηκε διάρκεια δίκης 5,5 ωρών. Αναγκάστηκε να πάει στο δικαστήριο. Αναγκάστηκε να υποστεί τα έξοδα, την ταλαιπωρία, αναγκάστηκε να παρουσιάσει μάρτυρες, και το Δικαστήριο τον αθώωσε. Σκεφτείτε τί θα γινόταν αν το Δικαστήριο τον καταδίκαζε. Η απόφαση του Δικαστηρίου δεν θα ήταν «έωλη» και θα πανηγυρίζατε εσείς και ο Άδωνης από την τηλεόραση.5) Λέτε ψέματα ότι παρουσίασε στο Δικαστήριο ψευδομάρτυρες. Ένα ανώτατο στέλεχος της Montreal Bank of Canada δεν μπορεί να μετατραπεί σε ψευδομάρτυρα. Έχει σοβαρή ευθύνη έναντι της τράπεζας από την οποία εργοδοτείται και η τράπεζα δεν μπορεί να εργοδοτεί ανεύθυνους και ψευδομάρτυρες. Σε τέτοια περίπτωση, αμέσως ο τραπεζίτης θα έχανε τη δουλειά του. Αυτό και αν αποτελεί ανέκδοτο. (επαφίεται στους δυο τραπεζίτες, μάρτυρες, αν θα κάνουν χρήση του νόμιμου δικαιώματος τους περί λιβέλλω)6) Λέτε ψέματα ότι το Δικαστήριο άκουσε βλακείες και ότι ήταν ανάξιο να κρίνει σωστά.
Έ τί να κάνουμε κ. Ιγνατίου; Μόνο τα Δικαστήρια έχουν αρμοδιότητα να αποφαίνονται κατά πόσον κάποιος είναι ένοχος ή αθώος. Αν εσείς ξέρετε κανέναν άλλο τρόπο, είμαστε έτοιμοι να τον ακούσουμε.7) Διαμαρτύρεστε ότι του παραχωρηθεί χώρος για συγκέντρωση. Έλληνας πολίτης είναι και αυτός, έχει κάποια δικαιώματα. Ξέρουμε ότι έχετε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να μην του δώσουν άδεια οι αρχές. Παρά τα εμπόδια που εσείς ο ίδιος προσωπικά έχετε ρίξει στο δρόμο του, κατάφερε να κάνει συγκέντρωση και να μιλήσει τελικά. Είναι σε γνώση μας ότι έξω από το γήπεδο κάποιοι βαλτοί έλεγαν ψέματα σε όσους προσέρχονταν, ότι δηλαδή είχε είσοδο 20 ευρώ ενώ η είσοδος ήταν ελεύθερη βεβαίως.8) Λέτε ψέματα ότι τάχα το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής περιμένει το Αρτέμη Σώρρα να βρει θύμα να πλασάρει τα χρεόγραφα και μετά να τον συλλάβει. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι υπηρεσίες των κρατών λειτουργούν και προληπτικά. Δηλαδή δεν περιμένουν ο δολοφόνος να σκοτώσει το θύμα και μετά να τον συλλάβουν. Τουναντίον, προχωρούν στην σύλληψη, ανευρίσκεται το όπλο (πλαστά χρεόγραφα) και ο επίδοξος εγκληματίας καταδικάζεται.Τέλος τέλος, παρακαλείτε, σχεδόν εκλιπαρείτε το Υπουργείο Οικονομικών να ασχοληθεί με τον Αρτέμη Σώρρα.
Να σας δώσω και μια είδηση. Ο βουλευτής Αττικής κ. Παύλος Χαϊκάλης υπέβαλε ερώτηση/αίτηση στον κ. Στουρνάρα εδώ και 5 μήνες, σχεδόν, και καλεί τον Υπουργό να του απαντήσει για την προσφορά Αρτέμη Σώρρα, τί είναι ψέματα, τί είναι αλήθεια και τι είναι πραγματικότητα.
(Ομολογουμένως η ερώτηση Χαϊκάλη μας εντυπωσίασε σε ότι αφορά την έρευνα και σε ότι αφορά τα στοιχεία που παραθέτει – http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=136a5a32-e020-4953-bc5f-d4f211511c64)
Την ίδια ερώτηση υπέβαλε και στον κ. Αθανασίου Υπουργό Δικαιοσύνης. Ο κ. Αθανασίου απάντησε γρήγορα και λέει στον κ. Χαϊκάλη ότι αρμόδιος να απαντήσει είναι ο κ. Στουρνάρας. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Χαικάλη ο οποίος μας πληροφόρησε ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ μέχρι σήμερα δεν πήρε καμία απάντηση από τον κ. Στουρνάρα.
Αυτά για την τάξη και την αλήθεια.Τώρα για το παράπονο σας, ότι ο Αρτέμης είπε ότι θα σας «σπάσει στο ξύλο», εμείς νομίζουμε ότι αυτό είναι σχήμα λόγου και έκφραση αγανάκτησης από έναν άνθρωπο ο οποίος υποχρεώνεται να ακούει τόσα ψέματα για το άτομο του και να σύρεται ακόμα και στα Δικαστήρια για να αποδείξει ότι είναι αθώος. Εμείς τον θαυμάζουμε για την υπομονή του. Ο ίδιος να θέλει να προσφέρει και όλοι αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα και την Κύπρο να βρίσκονται ακόμα στις θέσεις τους… και κάποιοι να περιμένουν ότι αυτοί οι ίδιοι θα πάρουν τα λεφτά του Αρτέμη Σώρρα.

ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ (ΜΕΡΟΣ 1/2) – 12/02/2014

https://politisoplitis.wordpress.com/2014/02/10/ignatiou/

VIDEO

One comment

ΣΧΟΛΙΑ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s