ΚΥΡΙΕ ΟΜΗΡΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ;


Ο Δρ. Λαμπράκης σε δηλώσεις του αποκαλεί τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Γιαννάκη Ομήρου προδότη και ψεύτη.

Παραθέτομεν πιστό αντίγραφο και την όλη φρασεολογία επί λέξει από απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη του στις 17/5/2013.

To ξεκαθάρισμα της θέσης του κ. Ομήρου καθίσταται επιτακτική ανάγκη καθόσον τούτες τις μέρες ο κ. Αρτέμης Σώρρας έχειν έλθει σε καταρχήν συμφωνία με Δήμους της Ελληνικής επικράτειας με σκοπό την χρηματοδότηση μεγάλων επενδυτικών προγραμμάτων.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν υπήρξε απάντηση ούτε διάψευσις εκ μέρους του κ. Ομήρου και επειδή αφήνονται σκιές στον 2ο τη τάξη αξιωματούχο του κράτους και επειδή τα ομόλογα του κ. Αρτέμη Σώρρα με απόφαση δικαστηρίου 67650/13 χαρακτηρίζονται ως γνήσια και άμεσα ρευστοποιήσιμα, καλείτε ο Πρόεδρος της Βουλής να διασαφηνίσει την θέση του.

Σκοπός της ομάδας στήριξης της πρότασης Αρτέμη Σώρρα είναι η ενημέρωση και η προβολή της αλήθειας. Δεν περισσεύει κανένας. Σταμάτα να κοιμάσαι 24 ώρες την ημέρα. Ζητούμε την στήριξη σου, να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι γιατί δεν παίρνουν τα λεφτά του Σώρρα. Ενημερώσου σωστά! Απαίτησε από τα ΜΜΕ να σου πουν την αλήθεια. Τα ΜΜΕ αποσιωπούν την αλήθεια.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου και ο Πρόεδρος της Βουλής έχει στα χέρια την προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα για $50ΔΙΣ και στο δικαστήριο έχει αποδειχθεί τα χρήματα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα στα ταμεία του Κράτους φτάνει ο Πρόεδρος της Κύπρου κ. Αναστασιάδης να θέλει. Όλα τα έγγραφα της πρότασης χρηματοδότησης έχουν παραδοθεί με πρωτόκολλο στο Προεδρικό (Αρ. 4088) από τις 23 Απριλίου 2013 και καμία επίσημη απάντηση ή αναφορά δεν δόθηκε στον Αρτέμη Σώρρα.
Εδώ όλα τα στοιχεία http://www.endcyprusdebt.com/docs/

Ένας τρόπος υπάρχει να πάρουμε τα λεφτά. Η απαίτηση του καθενός από εμάς στους βουλευτές να πιέσουν την Κυβέρνηση να μας απαντήσουν τάχιστα γιατί ολιγωρούν και εγκληματικά αδιαφορούν μπροστά στην πατριωτική προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα, και κατα συνέπεια παραδώνουν την Κύπρο στην Τρόικα και στην Τουρκία με επαίσχυντα Μνημόνια.

Απορίας άξιον γιατί οι αρμόδιοι δεν παίρνουν τα λεφτά; Ουδέποτε μπήκαν στον κόπο να δώσουν μια γραπτή απάντηση αρνητική ή καταφατική!

Τα ΜΜΕ αρκέστηκαν στο να λοιδωρίσουν και να κατασυκοφαντίσουν την όλη πρόταση – προσφορά. Περιορίστηκαν στην παραπληροφόρηση και λασπολογία με στόχο και σκοπό να εξουδετερώσουν τον κ. Αρτέμη Σώρρα και την E.N.D. Για όλους αυτούς, απάντηση η απόφαση του Δικαστηρίου 28/6/2013 (Αρ. Απόφασης 67650/13) που δικαιώνει τους Έλληνες αυτούς πατριώτες, και βροντοφωνάζει από μόνη της.

Ιστορική Απόφαση Δικαστηρίου 28/6/2013
Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013, εκδικάστηκε η μήνυση κατά του Αρτέμη Σώρρα, σχετικά με την εγκυρότητα των ομολόγων που έχει στην κατοχή του. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι τα ομόλογα είναι προς άμεση εκμετάλλευση από το Ελληνικό κράτος και είναι έτοιμα για ρευστοποίηση! Κανένα κανάλι δεν ανακοίνωσε αυτό το τεράστιο γεγονός ούτε και η Κυβέρνηση κάλεσε την E.N.D.
Διαβάστε εδώ τα επίμαχα σημεία από τα πρακτικά της Αθωωτικής Απόφασης, των 18 σελίδων.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s