ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ: Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ $100 ΔΙΣ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Έχουμε μείνει άναυδοι με τα όσα η κα Λάτση μας ανακοίνωσε σχετικά με νέα προσφορά του Αρτέμη Σώρρα 100 δισεκατομμυρίων προς το Τ.Χ.Σ. (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας)

Παρακαλούμε ακούστε το απόσπασμα με την κα Λάτση. Είναι τόσο παραστατική μα και τόσο ειλικρινής που θα σας καταπλήξει στην παρουσίαση των γεγονότων. Ίδια δικαστική επιμελήτρια γνωρίζει την ορολογία και την νομικίστικη πλευρά του θέματος, αλλά και ως ειδική περί δικαστικών αλλά και νομικών θεμάτων που δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης των λεγομένων της.

Εμείς από καρδιάς την συγχαίρουμε ολόψυχα και την ευχαριστούμε. Αποτελεί παράδειγμα αγωνιστικότητας και θάρρους για όλους μας.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα εδώ:

~ ~ ~ ~ ~ ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ 09/07/2014 ~ ~ ~ ~ ~

Με τον πιο επίσημο και νόμιμο τρόπο και καθώς οι νόμοι  της κεφαλαιαγοράς επιβάλλουν και διατάσσουν, η κα Λάτση μας πληροφορεί ότι, κατατέθηκε προσφορά με πρωτοκόλληση 100ΔΙΣ, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σε ρευστοποίηση των τραπεζών έτσι που να μην ξεπουληθούν οι μετοχές των Ελληνικών Τραπεζών, κάτω της μισής αξίας τους.

Αναλυτικά μας πληροφορεί ότι το ομόλογο των 100ΔΙΣ, ελέγχθηκε η γνησιότητα του ως όφειλε να το πράξει πριν το πρωτοκολλήσει.
Επιπλέον στην συνέχεια έχει γνωστοποιήσει την εν λόγω προσφορά στους δικαστικούς του Αρείου Πάγου, στο Υπουργείο Οικονομικών, στον Πρόεδρο της Κεντρικής Τράπεζας καθώς και στον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρα.
Ακριβώς όπως και στην περίπτωση των $600ΔΙΣ η συμπεριφορά τόσον των αρμοδίων του ΤΧΣ όσο και των άλλων ήταν η ίδια. Δηλαδή αγνόησαν εγκληματικά και παράνομα την προσφορά των 100ΔΙΣ.

Ενώ δηλαδή η χώρα βυθίζεται και καταποντίζεται οικονομικά, ενώ οι πολίτες υποφέρουν και μερικοί μη αντέχοντες την μιζέρια και την φτώχεια αυτοκτονούν, οι υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα.

Ξέρω ότι μερικοί συμπολίτες απορούν και θέτουν το ερώτημα:  «Μα γιατί δεν αποδέχονται την προσφορά του κ. Σώρρα;»
Απλή η απάντηση. διότι έχουν συμβόλαιο υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους τραπεζίτες και γιατί είναι πιστοί στους επικυρίαρχους του διεθνούς κυκλώματος χρηματοκρατίας.

Ένα άλλο ερώτημα που συνήθως πλανάται είναι και τούτο, μήπως τα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα δεν είναι πραγματικά;
Και πάλιν απλή η απάντηση, αν τα ομόλογα Σώρρα ήσαν πλαστά, ο κ. Σώρρας και όποιος άλλος τα καταθέσει με πρωτόκολλο ή ακόμα επιδιώξει να τα πλασάρει ήδη θα βρισκόταν στον κορυδαλλό. Υπάρχει Έλληνας ενήλικας που αμφιβάλλει ότι, αν τα ομόλογα δεν ήταν γνήσια αλλά πλαστά, ο Αρτέμης Σώρρας ή η κα Λάτση που τα διακινεί θα συλλαμβάνονταν αμέσως ως παραχαράκτες ή άλλως πως, και θα οδηγούντο στο Δικαστήριο για τα περαιτέρω;

Άλλωστε το δικαστήριο στις 28/6/2013 (απόφαση #67650/13) αποδέχτηκε τα ομόλογα ως γνήσια και ρευστοποιήσιμα!

Σκεφτείτε μόνο τούτο. Ποιός θα τολμούσε να καταθέσει ομόλογα 100ΔΙΣ στο ΤΧΣ εν γνώσει του ότι τουτο είναι πλαστό; Ποιός;

Είμαστε μπροστά στο μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως. Να είμαστε δηλαδή μάρτυρες κατάθεσης σωτηρία θα λέγαμε της χώρας μας και οι ταγοί ούτω καλούμενοι αρμόδιοι κυβερνώντες και άλλοι να καταδικάζουν με την συμπεριφορά τους ένα ολόκληρο λαό στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Είναι ακριβώς εδώ που αρχίζει η ευθύνη των πολιτών. Είναι εδώ που ο κάθε πολίτης καλείται να πάρει πρωτοβουλία και να ασκήσει το νόμιμο του δικαίωμα του ελέγχου αυτών που τον κυβερνούν.

Είναι εδώ που πρέπει ο πολίτης να συνενωθεί με τους άλλους ενεργούς πολίτες, συνέλληνες να πυκνώσει τες ομάδες υποστήριξης της πρότασης Σώρρα και τελικά να δώσει μια για πάντα λύση στο μέγα τούτο εθνικό ζήτημα.
Γιατί περί εθνικού ζητήματος πρόκειται.

ΥΓ
ΕΠΙΔΟΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (16 ΜΑΙΟΥ 2014)
ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ (ΤΧΣ)
ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Εδώ τα έγγραφα:

txs-19-06-2014.pdf

Περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ:
Το πλήρες κείμενο της εκ νέου πρόσκλησης-προσφοράς του Α. Σώρρα προς το ΤΧΣ

4 comments

 1. Αυτά που δήθεν εχει στα χηρεία του ο σωρρας τα μεταφράσαι στα αγγλικά για να τον πιστέψη και κανένας άνθρωπος στο εξωτερικό ???

 2. https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/doctor-charged-manhattan-federal-court-illegal-distribution-millions-oxycodone-pills
  Στην «τσιμπίδα» των αμερικανικών αρχών για εμπόριο ναρκωτικών έπεσε ο ομογενής Μανώλης Λαμπράκης, ο οποίος υποσχόταν, μέσω του Αρτέμη Σώρρα, να «σβήσει» το ελληνικό χρέος, με ομόλογα 600 δισ. δολαρίων.

  Ο ομογενής από τις ΗΠΑ κατηγορείται ότι είχε συνταγογραφήσει τουλάχιστον 2,4 εκατ. συνταγές χαπιών που περιείχαν την ουσία οξυκδόνη, αποκομίζοντας κέρδη εκατ. δολαρίων, καθώς χρέωνε την κάθε συνταγή με 150 δολάρια. Το συγκεκριμένο ναρκωτικό είναι εξαιρετικά δραστικό και το χάπι απευθύνεται σε ασθενείς με πόνους από χρόνιες παθήσεις.

  Το 1995, ο ίδιος είχε καταδικαστεί από αμερικανικό δικαστήριο για φοροδιαφυγή ύψους 120.000 δολαρίων και εξέτισε ποινή 120 ημερών κοινωνικής εργασίας.

  Στην έρευνα σε βάρος του προφυλακισμένου Λαμπράκη που είναι σε εξέλιξη από τις αρχές των ΗΠΑ (Department of Justice/U.S. Attorney’s Office/Southern District of New York) είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί από τα ίχνη, εάν μαύρο χρήμα από εμπόριο ναρκωτικών έχει καταλήξει στον σώρρα και στο κόμμα του στην Ελλάδα.
  Για να ζητηθεί σε αυτή την περίπτωση η έκδοση στις ΗΠΑ του ιδίου και των στελεχών του για τα περαιτέρω (δίκη και ισόβια;).
  Υπάρχει και το έγγραφο των αμερικανικών οικονομικών υπηρεσιών με το οποίο καθιστούν τις ελληνικές αρχές προσεκτικές διότι υπάρχουν στοιχεία για οικονομική απάτη (βλέπε σχετικό βίντεο Γ. Γιαλτουρίδη https://www.youtube.com/watch?v=TOv40KkjWLw&t=98s).
  Μην ξεχνάμε ότι τον Αλ-Καπόνε τον έπιασαν για οικονομικές παραβάσεις.

  Αυτό που δεν έκαναν οι ελληνικές αρχές τόσο καιρό, θα το κάνουν οι αμερικάνικες.
  Τα Γραφεία τους ανα την Ελλάδα, ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΝ ΜΙΆ ΝΥΚΤΊ!!!
  Πολύ πιθανόν να γίνουν ανακρίσεις και να ασκηθεί δίωξη και εναντίον απλών μελών της Αστικής Εταιρείας που έχουν ορκιστεί και έχουν υπογράψει όρκο, καταστατικό, εξώδικα κλπ με τα οποία καθίστανται ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ σε (νόμιμους ή παράνομους) σκοπούς, έργα και πράξεις του κόμματος του σωρρού.

  Αλλά και πού ξέρει ο δικαστής τι είναι τα ομόλογα του απατεώνα σώρρα εάν δεν ρωτήσει το υπουργείο οικονομικών; Αλλά και πάλι, για να ρωτήσει ο δικαστής, θα πρέπει να έχει να δικάσει υπόθεση πλαστότητας ομολόγων. Και τέτοια υπόθεση που να αφορά τα μαιμουδοομόλογα σώρρα, δεν έχει φτάσει σε ελληνικό δικαστήριο. Το μόνο που εξετάστηκε μέχρι τώρα είναι μετά την μήνυση του καραγκιόζη γεωργιάδη, για το εάν αυτά που λέει ο σώρρας δημιουργούν ανησυχία και πανικό στους πολίτες. Και επειδή όχι μόνο πανικό δεν δημιουργούν οι μαλακίες του, αλλά προκαλούν την θυμηδία και τον γέλωτα, ο πατρινός μπατήρης αθωώθηκε…
  Το αμερικανικό υπουργείο οικονομικών αποφάνθηκε ότι τα ομόλογα είναι πλαστά και όποιος κάνει χρήση τους στις ΗΠΑ, θα πάει φυλακή.

ΣΧΟΛΙΑ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s