ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ

Παρακολουθήσαμε 2 εκπομπές του κ. Παυλόπουλου στο κανάλι «Blue Sky» και προσέξαμε ιδιαίτερα 2 παρεμβάσεις τηλεθεατών.

Στην μια περίπτωση, όπου το θέμα αφορούσε το Τ.Χ.Σ. ο τηλεθεατής κ. Πάνος Σώζος ερώτησε και καλούσε τους συμμετέχοντες στο πάνελ, να πάρουν θέση σχετικά με την προσφορά κατάθεσης 100Δις από τον κ. Αρτέμη Σώρρα με σκοπό την διάσωση 4 Ελληνικών Τραπεζών. Με πολλή έκπληξη ακούσαμε τον κ. Παυλόπουλο να παρεμβαίνει και να προσπαθεί να φιμώσει τον τηλεθεατή και ουσιαστικά να παίρνει θέση ο ίδιος ως δημοσιογράφος και βάναυσα να διαστρεβλώνει την απόφαση 67650/13 του δικαστηρίου στις 28/6/2013. Στην πράξη, ο κ. Παυλόπουλος ενώ γνωρίζει ότι η απόφαση του δικαστηρίου δικαίωσε / αθώωσε τον κ. Αρτέμη Σώρρα και ρητά αποδέχεται την ύπαρξη των $600ΔΙΣ ο ίδιος διαστρεβλώνοντας το γεγονότα άφησε να εννοηθεί ότι το δικαστήριο έκρινε διαφορετικά.

Ναι, κ. Παυλόπουλε, το δικαστήριο αποφάσισε και σας προτρέπουμε να διαβάσετε την απόφαση από την εκπομπή σας να ακούσουν οι ακροατές σας ότι, το δικαστήριο σε μια παράγραφο λέει… «Ο κατηγορούμενος κ. Σώρρας τυγχάνει κάτοχος και πληρεξούσιος των ομολόγων που έχουν κατατεθεί» και παρακάτω λέει ότι πουθενά δεν αποδείχτηκε η αναλήθεια των όσων ισχυρίστηκαν οι κατήγοροι του κ. Σώρρα. Μα τόση διαστρέβλωση επιτέλους;

Στην δεύτερη περίπτωση κάνει παρέμβαση η κα Γραμματικογιάννη. Συμμετέχων στο πάνελ ήταν και ο βουλευτής κ. Χαϊκάλης. Το σημειώνουμε αυτό και υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που το αναφέρουμε. Η κα Γραμματικογιάννη ερωτά τον κ. Χαϊκάλη εάν εμπιστεύεται τα Ελληνικά Δικαστήρια και ο ίδιος απαντά ότι είναι υποχρεωμένος να τα εμπιστεύεται. Στην προσπάθεια της να υποβάλει το ερώτημα για τον κ. Σώρρα, δέχεται πάλι την άμεση παρέμβαση του κ. Παυλόπουλου ο οποίος με οργίλο ύφος προσπαθούσε να φιμώσει και πάλι την τηλεθεάτρια. Ήτο φανερό ότι η παρέμβαση της κα Γραμματικογιάννη είχε σκοπό να αποκαταστήσει την αλήθεια, με μια απλή ανάγνωση αποσπασμάτων της απόφασης. Προφανώς, η κα Γραμματικογιάννη εγνώριζε ότι ο κ. Χαϊκάλης ως βουλευτής υπέβαλε ερώτημα στους συναρμόδιους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Οικονομικών, σχετικά με τον κ. Σώρρα και ο μεν πρώτος κ. Χαράλαμπος Αθανασίου απάντησε αναρμόδιος, ο δε δεύτερος κ. Στουρνάρας ουδέποτε του έδωσε απάντηση. Με δυο λόγια απαξίωσε τον κ. Χαϊκάλη και αρνήθηκε να του απαντήσει, για ακόμα μια φορά. Αναμέναμε από τον κ. Χαϊκάλη ο οποίος υπέβαλε και το ερώτημα και γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια την κατάθεση της πρότασης, να διακόψει αμέσως τον Άκη Παυλόπουλο και να του εξηγήσει καταρχήν ότι και ο ίδιος ενδιαφέρθηκε αλλά δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να του δοθεί μια απάντηση.

Σε αλληλογραφία που είχε ο κ. Χαϊκάλης με ενεργούς πολίτες, είχε υποσχεθεί ότι θα επανέλθει με νέα ερώτηση / αίτημα προς τον Υπουργό και ότι ίσως επιτέλους πάρει μια απάντηση.
Αντί αυτού, ο κ. Χαϊκάλης προσπάθησε να ψιθυρίσει κάτι, αλλά στην συνέχεια προτίμησε την ένοχο σιωπή.
Κρίμα. Η σιωπή του Παύλου Χαϊκάλη θα μπορούσε να ερμηνευτεί, άραγε, ότι αποφάσισε να συμπλεύσει με το καθεστώς έτσι ώστε να μην μπεί στην λίστα των «persona non grata» του «Παυλόπουλου»;

Μαστιγωτική απάντηση δίνει ο κ. Μαρκάτος σε όσους «αναθεματίζουν» την πρόταση Σώρρα και οι οποίοι στο άκουσμα και μόνο του ονόματος Σώρρας, παθαίνουν ένα είδος αναφυλαξίας.

ΥΓ Ο κ. Χαϊκάλης ξεκίνησε πάρα πολύ δυναμικά, με θάρρος και αποφασιστικότητα. Ήθελε ο άνθρωπος να μάθει την αλήθεια. Είναι γι΄αυτό τον λόγο που υπέβαλε την ερώτηση / αίτημα. Το αποτέλεσμα το ξέρουμε, ουδέποτε πήρε απάντηση. Εάν ο ίδιος ως βουλευτής, αλλά και ως Έλλην πολίτης είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι δεν του απαντούν… το αφήνουμε στον ίδιο να το αποφασίσει.
Το ερώτημα όμως παραμένει… τι προέκυψε άραγε και ο «μαχητικός» κ. Χαϊκάλης κάνει αυτούς τους συμβιβασμούς και σιωπά;ΕΜΠΟΜΠΗ «ΕΝΙΚΟΣ» 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΙΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ (Κάντε κλικ εδώ να διαβάσετε τα έγγραφα)
(ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ – δείτε το βίντεο εδώ https://www.youtube.com/watch?v=aFMqBcVOBY0)

ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ 2 ΕΓΓΡΑΦΑ.
ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007 ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ 1945 …
Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ Η «ΑΝΗΣΥΧΙΑ» ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΚΔΗΛΗ ….

ΕΔΩ Η ΜΑΙΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ & ΠΑΝΟΣ ΣΩΖΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ

Οι απλοί ενεργοί πολίτες Μαίρη Γραμματικογιάννη και ο Πάνος Σώζος, στην εκπομπή του Αδριανού Μπεζούγλωφ μιλούν για την παρέμβαση και την εμπειρία τους στην εκπομπή του Χατζηνικολάου.  Οι παρεμβάσεις αφορούσαν τα 600ΔΙΣ του Αρτέμη Σώρρα και τα Παγκόσμια Ταμεία / Καταπιστευματα και τον πλούτο της Ελλάδας.
Ακούστε την πολύ καλή ανάλυση των συμπολιτών μας σχετικά με τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς πίσω από την οθόνη.
Πηγή: http://www.youtube.com/watch?v=hhtXlFaVsRE
Tags: ΜΑΙΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΛΗΣ ΚΡΙΤΣΕΛΗΣ & ΠΑΝΟΣ ΣΩΖΟΣ. «ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ»

ΣΧΟΛΙΑ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s